Laten we in beweging komen!!
In dit bijzondere jaar, waar lijden, bevrijden en Hemelvaart samen komen, nodigen de beide kerken van onze voormalige gemeente Zweeloo u uit voor een morgenwandeling: dauwtrappen. Ieder, jong of ouder, al of niet kerkelijk, die een uur kan en wil lopen, is van harte welkom op 5 mei. Doel: samenspraak

Start: 8 uur, bij de Drieklank ( naast de Gereformeerde Kerk). Hier komen we om 9.30 uur weer terug.
We starten met een gedicht, lopen deels in stilte en deels in wisselende tweetallen. We ontbijten naast of in de NH Kerk in Zweeloo, afhankelijk van het weer. Neem daarvoor een ontbijtpakketje mee! Misschien ook een parapluutje? Voor koffie en thee wordt gezorgd. Om 10 uur kunt u desgewenst deelnemen aan de kerkdienst in de Gereformeerde Kerk.

Graag tot ziens, namens beide Kerkenraden

Marijke van den Oever